Master of Sweden AB hjälper stora som små kunder med städning och tillhörande tjänster i hela Stockholmsregionen. Vårt fokus är att tillhandahålla en högkvalitativ och problemfri service, med personal som erhåller en inneboende glädje och positivitet av att vara problemlösaren i folks vardag. Master of Sweden AB har många års erfarenhet i branschen och vi är än idag lika glada över att få dela med oss av denna.
Master of Sweden värnar om natur och arbetsmiljö. Vi arbetar med miljömärkta rengöringsmedel och har ansvarsfulla återvinnings- och avfallsrutiner. Vi strävar att kontinuerligt förbättra processer och rutiner för att minska miljöpåverkan så långt möjligt. Det är viktigt för oss att våra medarbetare arbetar under rättvisa villkor, de ska trivas att arbeta på Master of Sweden och känna sig delaktiga. Vi har stark policy mot mobbning, trakasserier och diskriminering. Anställningsvillkor regleras av kollektivavtal.
Valet av serviceföretag bör göras efter noggrant övervägande och vi förstår att en hel del frågor kan uppkomma vid denna beslutsprocess. Tveka därför inte att kontakta oss vid frågor eller funderingar om oss och våra tjänster, så ska vi se till att besvara dem till vårt bästa.
Vi ser fram emot att höra från dig!
Hälsningar
Team Master of Sweden

Adress:
Storsätragränd 12
Skärholmen, Stockholm

Öppettider:
Mån-tor 08.00 – 16.30

Fre 08.00-16.00

Orgnr: SE 556448-0621

© 2024 Master of Sweden AB